14 Αυγ 2022

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 


Το Τμήμα HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια με τους φιλάθλους του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει την διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, όπου συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ HANDBALL για τη αγωνιστική σεζόν 2022-2023.
Η εμπειρία σε συνάρτηση με το ταλέντο των νέων παικτών από τις ακαδημίες του τμήματος , κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει φέτος και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε, σε κάθε αγώνα τους, όπου καταθέτουν ψυχή και σώμα. Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά της: Δεν είναι απλά μια ακόμη φωνή στο γήπεδο, δεν είναι μια απλά ακόμα θέση στο Κλειστό Γ. Γαλανόπουλος , είναι η δύναμη που δίνει στους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση, ξέροντας ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος 8ος παίκτης, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα.
Το ταξίδι τώρα ξεκινάει... γίνε και εσύ κομμάτι τις ομάδας μας! Προμηθεύσου και εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψήλο σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όλοι μαζί είμαστε ένα!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Το τμήμα Handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με την εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ  στα πλαίσια των χορηγιών στήριξης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Γρηγόρη Αικατερίνη  και την εταιρεία 
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ   που συμμερίζεται τις ανάγκες της αμάδας μας και μας στηρίζει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μας στηρίζει και τον στηρίζουμε.

Η επιχείρηση ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ  δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει έναν νέο τρόπο Διαχείρισης Κτιρίων με βασική αρχή την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της Διαχείρισης Κτιρίων-Πολυ κατοικιών, σκοπός μας είναι να διεκπεραιώνουμε τα θέματα με οδηγό την εχεμύθεια, την ειλικρίνεια, την τιμιότητα και τον επαγγελματισμό.

Να δημιουργήσουμε μία συνεχή αναπτυσσόμενη επιχείρηση βασισμένη σε νέες καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες Παροχής Υπηρεσιών στα Ακίνητα.

Η κύρια Απασχόληση μας είναι:
Διαχείριση Κτιρίων, Πολυκατοικιών - Ακινήτων
Υπηρεσίες Καθαρισμού
Έκδοση Κοινοχρήστων

Το γραφείο ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ που εδρεύει στο Λουτράκι επί της οδού
Δ. ΣΟΛΩΜΟΥ 5, Τηλ.Επικ.2744022688 κιν.6941615881